ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un avertizor public de pe Facebook, administratorul paginii Moarte Subită, trage câteva concluzii legate de incidentul care a afectat ActiveNews zilele acestea, incident care ne-a obligat să întrerupem temporar activitatea noastră până la recuperarea articolelor noastre:

„După atacul asupra site-ului ActiveNews, țintit strict pe articolele despre COVID-19, am recepționat și eu un prim semn că băieții se vor ocupa în curând și de pagina aceasta. Nu că ar fi mare lucru pentru ei… marele lucru este că încearcă să șteargă urmele masacrului, inclusiv din memoria colectivă.

Dacă dispar dovezile scrise nu va dura mult până când și memoria colectivă va uita perioada de tristă amintire care a început odată cu anul 2020. Oamenii vor uita inclusiv injecțiile băgate cu forța, moartea timpurie se va banaliza și planul lor va putea merge înainte cu etapa următoare.

De urmărit dacă este un atac concertat. S-ar putea ca ordinul să vină din afară și alte pagini care se ocupă de acest subiect al morților subite să dispară la rândul lor. Pe Facebook e simplu.

Nu știu ce va fi, dar orice vor atinge ei va fi dovada indubitabilă că acolo s-a căutat adevărul. Să nu uitați acest lucru.”