ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ne-am bucurat degeaba că am dat jos Codul QR de pe Catedrala Mântuirii Neamului.

A fost dat jos doar cel plasat ostentativ în obrazul trecătorilor, pentru a fi lăsate însă, alte două coduri, blasfemiatoare, trase ca două gloanțe cu scuipat de-al Satanei, direct în obrazul Maicii Domnului cu Pruncul și al Sfântului Andrei - Apostolul Românilor (pe o turlă laterală).

Decizia de a se plasa aceste blasfemii pe turlele Catedralei Mântuirii Neamului - chiar și pe turla principală, fără de cruce, lângă Icoana Maicii Domnului cu Pruncul -, sub pretextul unei ipotetice sponsorizări a vreunui retard care și-ar face cruce cu telefonul ”inteligent” pentru a prinde din zbor codul QR, este, pe scurt, satanistă în esența ei.

Iată de ce:

Codul QR a reprezentat pentru românii care au refuzat dictatura medical-militară - și nu numai pentru ei - un veritabil cod de gratii.

Codul care ne-a luat libertate. Libertatea, știe orice creștin, este darul lui Dumnezeu pentru creația sa, este Însuși Hristos Domnul. Tot ceea ce restrânge libertatea, sub orice formă, inclusiv manipulativă sau „ușurătoare”, nu poate fi de la Dumnezeu. Ci de la diavol.

Codul QR cu „pașaportul” lui spre „libertate” aducea doar o iluzorie libertate, condiționată de un act medical, acum dovedit criminal.

O libertate falsă. Asemenea antiHristului.

Asemenea Experimentului Pitești, cei care acceptau să se injecteze cu serul experimental venit la pachet cu ideologia antiumană, antiHristică, să poarte Codul QR, sau să mănânce rahat, erau „liberi”. Unii nu s-au oprit nici azi din mâncat rahat. Un Bănel sau Bucurel, tăiat împrejur (la propriu, nu jignim, discutăm chirurgical), rămas probabil cu reflex condiționat din familie de când tatăl lui își purta cu mândrie Steaua roșie de pe carnetul de activist comunist, precum fiul Codul, face apologia QR-ului în presa bisericească. Săracul, suit de Ignat în vârful copacului, cu elicopterul, nu mai poate discerne Lumina de întuneric.

Adrian Pătrușcă a explicat foarte clar, încă de acum doi ani, ce pas reprezintă instituirea și acceptarea Codului QR: „Odată cu Pașaportul de Vaccinare, indiferent cum s-ar numi el, intrăm în faza a II-a a Operațiunii COVID.

Faza I a constat în strivirea populației cu restricții draconice și cu impunerea unui regim polițienesc, de neimaginat în urmă cu un an în lumea care își spunea „Liberă”.

Drepturile și libertățile au dispărut peste noapte. Omenirea s-a trezit brusc într-o dictatură medicală. În realitate, o dictatură politică ascunsă sub halat alb.

Halatul alb este cea mai bună deghizare pentru această mârșăvie globală. Cine îndrăznește să se pună în calea nobilului scop al sănătății publice?

Politicienii s-au retras din scenă și s-au spălat regulamentar pe mâini. Se jură că nu mai conduc ei, ci halatele albe. Ei doar asumă și oftează. Asumă dictatura și oftează compătimind cu gloata cum se duc drepturile cetățenilor ca rândunelele toamna.

*

La exact un an de când omul este stâlcit sub sabotul medical, cu fizicul șubrezit de stat în casă și aer îmbâcsit de mască, cu psihicul zdruncinat de teroare și recluziune, iată că apare Speranța.

Canarului jumulit i se deschide colivia: zboară, puiule, zboară! Cu o condiție: să te lași vaccinat.

Sesizați monstruozitatea? Te vaccinezi nu pentru Sănătate, ci pentru Libertate.

Setea de libertate acoperă frica de vaccin. Vom muri și vom fi liberi!

Faza a II-a a Operațiunii COVID începe cu condiționarea unui drept fundamental – libertatea de mișcare – de un act medical.

În entuziasmul eliberării, al bicepsului întins cu bravură spre ac, cu privirea holbată în extaz spre ușița întredeschisă a coliviei, cine să mai stea să cugete la detalii?

Ca de pildă faptul că vaccinații se pot infecta și ei, deci îi pot infecta și pe alții. Atunci, ce mai certifică de fapt „Certificatul Verde Digital”? 

*

(...)  Vaccinul (și „Pașaportul” lui cu Cod QR - n.n.) va fi în viitor ceea ce a fost Dosarul în comunism: un alter ego ideologic. Dovada adeziunii la Noua Ordine Mondială.

Ni s-a spus că suntem în război. Au avut dreptate. Până acum, a fost faza I: Invazia și Ocupația.

Urmează faza a II-a: Consolidarea puterii prin Epurarea Maselor.”

Acesta fază a fost, de asemenea, anunțată deja de China, țara aceea cu credite sociale, comunistă pare-mi-se, spre știința lui Bănel sau Bucurel, care dacă află că vrei să faci ceva mai deosebit, îți bagă o contaminare Covid în jurul codului tău QR, urmată de carantinarea imediată a întregii zone și ridicarea ta promptă spre internare, pentru control, desigur, și salvare definitivă. Se întâmplă acum.

Iar distinsul dictator și totodată predicator al Codului QR s-a oferit să-i dea lui Bănel sau Bucurel câte un cod cu dedicație, gratis, sigur și eficient, încă din  2020.

La summitul G20 din noiembrie 2020, Președintele chinez Xi Jinping a propus utilizarea unui sistem global de cod QR pentru a permite deplasarea transfrontalieră a persoanelor în timpul pandemiei de coronavirus. Și așa a fost. Luați aminte!

Pașii lui Xi erau și sunt în acord cu cei ai Forumului Economic Mondial, care pretinde că învârte lumea pe degete după cum își răsucește ghiulul Santa Klaus Schwab.

Catherine Austin Fitts, o luptătoare pentru libertate, a dezvăluit intențiile Forumului de la Davos pentru Sfârșitul Umanității: Actele Electronice, Codul QR și Identitatea Digitală - VIDEO AICI.

Într-o țară socialistă asiatică aflată în criză, benzina s-a dat pe Cod QR. Desigur, unii au avut rația mai mare, după cod, gură și putilință.

Doamna Ursula, pe urmele lui Xi, a cerut și ea Card cu Cod QR pentru „sănătatea” tuturor europenilor. Uniunea Europeană a lansat de-acum și noul sistem de frontieră EES - pentru început, călătorii din Marea Britanie vor fi obligați să furnizeze amprentele digitale și datele biometrice faciale, care vor fi și ele stocate, pentru „ușurință”, pe un Cod QR. Se va institui planetar. Este, de altfel, un alt plan al Forumului Economic Mondial.

„Lumea bună”, care vrea să ajute homleșii planetei, discută concret despre Actul Unic de Identitate cu Cod QR - experimentat în Africa momentan, de Fundația Gates și Banca Mondială. FOTO:

Pașaportul digital (identitatea digitală) și Certificatul verde (digital C-19) sunt pietre de temelie ale monitorizării în masă și controlului populației prin intermediul portofelului digital, prin care se mai monitorizează și cota de CO2 impusă - amprenta de carbon, explică avocata Elena Radu.

Urmează Moneda Virtuală Mondială cu Cod QR. FOTO:

Chestiunea este deja pusă la punct în Rusia lui Putin, cea mult blamată, din gură, de intelectualii roz ai lui Petrov, unde s-au pus deja bazele rublei digitale și ale „orașelor inteligente”, respectiv lagărelor digitale. FOTO cu un protest anti-Cod QR din Rusia „fascistă”, Cod aplaudat în România „europenistă” de Bănel, Bucurel și Sătănel:

„Însăși ideea de obligativitate și de Certificat Verde, fără de care nu mai ai nici un drept social, mi se pare a fi esența dictaturii, cea mai bine pusă la punct dictatură din toate timpurile. Simplul fapt al acestui control total al persoanei umane prin Codul QR este suficient pentru mine ca să nu accept vaccinarea. E o problemă de conștiință, și mai mult decât atât.”, spunea Virgiliu Gheorghe într-un interviu din „pandemie”.

„Și mai mult decât atât”!...

Codul QR este, bineînțeles, un simbol. Doar un semn, am putea spune. Poate fi și un tatuaj drăguț:

Un semn fără de care nu se va mai putea cumpăra sau vinde, nu se va mai putea călători, fără de care nu se va mai putea trăi „liber”, în „lumea civilizată”.

Vom avea Cod QR dar nu vom mai avea nimic, însă vom fi fericiți. Bucurel e de pe-acum.

„- Cât de periculoasă este duplicitatea?

Aspazia Oțel Petrescu: - E mai periculoasă decât negarea existenței lui Dumnezeu, pentru că amestecăm cele bune cu cele rele. Unii au zis: „Mă fac informator, dar nu dau informațiile pe care le așteaptă ei. Accept să fac acest mic rău ca să mă feresc de urmările sălbatice ale bolșevismului”. Pentru că ei (bolșevicii) n au avut decât o singură lege – cel care nu este cu noi este împotriva noastră. Grosul populației a zis: „Noi ne apărăm”. Generația mea a zis însă cu totul altceva. Generația mea a zis: „Pentru Crucea Ta, Doamne, și pentru Patria mea sunt gata oricând pentru moarte”. Ceea ce Dumnezeu a acceptat.

În 1948, când au fost arestările masive, Domnul a zis: „A venit vremea să arătați dacă, într adevăr, sunteți gata să vă dați viața pentru Crucea Mea și pentru Țara voastră”. Dar poporul meu, pentru care eu am acceptat jertfa supremă, ce făcea? Accepta „micul rău” ca să se apere de rigorile vrăjmașului. Părintele Cleopa este cel care, dintre cei pe care i am cunoscut eu, a explicat cel mai bine și mai clar în ce mare încurcătură a intrat poporul român când a acceptat lucrul acesta. Pentru că viața duplicitară de aceea este periculoasă, întrucât îți ia puterea de a deosebi duhul rău de cel bun. Baletând mereu pe cele două linii, ajungi să nu mai știi dacă ai făcut bine sau ai făcut rău. Nu mai poți să ai acea subțirime de înțelepciune ca să poți din capul locului să deosebești ce este bine și ce este rău. E ceea ce s a întâmplat cu poporul român o dată cu încercarea comunistă. Și acum… plătim factura. Nu mai știm ce înseamnă să deosebești binele de rău.”

„Binecuvântările” lui Bergoglio pentru cuplurile homosexuale arată că este un „slujitor al Satanei”, a spus cu claritate și fără sfială Arhiepiscopul Carol Maria Viganò după blasfemia aruncată în obrazul lui Hristos de Papa Francisc, în ajunul Nașterii Domnului.

Cum ar putea fi altfel denumită ofensa credincioșilor și blasfemierea imaginii Preasfintei Născătoare de Dumnezeu cu scuipatul Satanei întins pe turlele Catedralei Mântuirii Neamului?

În 1989 ne-am luptat pentru Libertate. Nu vom renunța la ea.

În pragul nașterii Pruncului de la Bethleem, închei, cu o imensă întristare față de permiterea acestei blestemății sataniste în obrazul Maicii Domnului și o incomensurabilă scârbă, asemenea lui John Mearsheimer vorbind despre crima împotriva umanității din Gaza, invizibilă pentru marii influențări de canapele din cancelariile de pe la noi, de la Ceaușescu la Băsescu:

Chiar nu vă e rușine?