ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Spitalul Universitar București a devenit pepinieră de doctori candidați la Primăria Capitalei. Azi e Cătălin Cîrstoiu, candidat PSD-PNL, manager al spitalului. 

A fost Sorin Oprescu, și el tot manager al Universitarului bucureștean, acum fugar în Grecia după condamnarea pentru mită. Chirurgul Sorinache a ieșit primar abia la a 3-a încercare, apoi a mai luat un mandat. Deci, trecutul arată șchiop, la prima strigare, pentru ortopedul Cîrstoiu. El este finul lui Băsescu, așa cum Oprescu era favorit al lui Iliescu. Nașul i-a zis finului să nu candideze, dar așa e când te mănâncă...

Părerea mea: candidatura medicuului de la Universitar e o mare eroare strategică și iată de ce. Inconștient oamenii fac legătura între Cîrstoiu și fostul primar penal Oprescu, ambii medici, ambii managerii aceluiași spital.

Apoi, pentru conspiraționiștii bucureșteni, medicii au reputația proastă din pandileală, când au îndemnat deșănțat la capsare. Dr. Cătălin Cîrstoiu este un campion al promovării înțepării cu zeama magică. La spitalul său toate cadrele medicale s-au capsat iar la centrul de vaccinare i-a rezolvat și pe alții, de la alte instituții medicale. Dr. Cîrstoiu consideră că înțeparea tre să fie obligatorie pentru cadrele medicale.  


Tot din spitalul său „s-au scurs” filmări cu cadavre în saci negri, înșirate la morgă, care au panicat populația. Cîrstoiu a confirmat imaginile groazei, atribuite carcalacului, și a plusat: „Ar fi fost foarte interesant să difuzați imagini și de la centrul de vaccinare, ieri nu era nimeni. Vinovați sunt și cei din corpul medical care se pronunță antivaccinare, deontologic e foarte grav. E unicul glonț pe care îl avem în lupta cu un virus imprevizibil ca evoluție și ca aspect al bolii.”


Uite că n-a fost ultimul glonț! Două treimi dintre români sunt bine-merci fără capsare. 

Adevărat luptător pentru „jtiință”, dr. Cîrstoiu mai este autorul următoarelor aforisme: „Gândiți-vă că România, astăzi, la 400-500 de decese pe zi, pierde în fiecare zi un sat. Dacă ne dorim cursuri, școală, o viață normală, o interacțiune normală între oameni, avem un singur scop: să creștem procentul de vaccinare. Cred că este momentul să realizăm că vaccinarea este singura dovadă de a fi un bun cetățean”. 



Românii nu prea s-au dovedit buni cetățeni. Nu l-au ascultat pe medicul care acum ne spune, teribilist, că va vindeca Bucureștiul de cancer așa cum s-a vindecat de propriul cancer. Deci dr. Cîrstoiu a învins cancerul fiind înțepat cu mai multe doze. 

Cu adevărat excepțional, un supraviețuitor și un învingător!

Și uite-așa, primarele actual, Nicușor Dan, poate să aștepte liniștit realegerea.