ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După cum se știe, înotătorul român David Popovici s-a clasat pe locul șase în finala probei de 100 m liber, în care deținea titlul mondial și recordul mondial, joi, în cadrul Campionatelor Mondiale 2023 de natație de la Fukuoka (Japonia), așa cum amintește și ȘtiripeSurse.

În finala probei de 200 m liber, disputată marți, Popovici s-a clasat al patrulea.

Popovici a pierdut astfel la Fukuoka ambele titluri mondiale cucerite cu un an înainte la Budapesta (100 și 200 m liber).

Publicația italiană Gazzetta dello Sport, citată de sursa menționată, afirmă: „Cursa curselor de la Campionatele Mondiale de la Fukuoka i-a aparținut australianului Kyle Chalmers, rechinul alb, care l-a detronat pe românul David Popovici. Abia al șaselea a fost Popovici, în 47"83:. Pentru fenomenul român, două dezamăgiri mondiale la Fukuoka”.

În august 2022, fostul campion mondial și european la 100 m și 200 m liber se retrăgea din finala probei de 400 m liber de la Campionatele Europene de natație de la Roma, afirmând că „se simte obosit”. Ulterior, purtătorii lui de vorbe au anunțat că acesta nici nu va mai participa la vreun eveniment public imediat după revenirea în România pentru că „resimte o stare accentuată de oboseală”.

ActiveNews a arătat că, după ce s-a declarat o susținătoare înfocată a experimentului mondial al injectării cu seruri care provoacă efecte adverse grave, între care și moartea, steaua propagandistei CNCAV Simona Halep a început să apună.

Este Simona Halep o victimă tăcută a vaccinării anti-Covid? Sportiva de performanță a adunat în palmares șase retrageri la rând de la competiții internaționale, inclusiv Jocurile Olimpice de la Tokyo  

Cariera ei s-a încheiat, practic. A rămas cu niște milioane de euro și o colecție de mașini de lux cu care, după cum se știe, nu te poți deplasa și în viața de apoi. Însă la dreapta judecată va trebui să răspundă și pentru sufletele și trupurile care i-au ascultat „sfaturile medicale” televizionate, formulate departe de capacitățile ei intelectuale sau profesionale, și s-au luat după recomandarea sportivei de a se injecta cu seruri experimentale Covid.

La fel și pentru David Popovici.

Reamintim: „Celor revoltați că am avut îndrăzneala să critic ieșirea absurdă a unui înotător excepțional care se crede medic vă atrag atenția că în țara în care un copil de 17 ani dă sfaturi altor copii despre riscurile inutile cărora să li se expună prostește, medici cu greutate, profesori cu o carieră impresionantă în domeniul medical au fost făcuți troacă de porci pentru că au îndrăznit să-și spună părerea, între timp dovedită corectă, despre poțiunile magice. Dacă aveți impresia că doar performanța sportivă contează, să vă ferească Dumnezeu să încăpeți pe mâna unor medici care aplică protocoale orbește și fac recomandări fără discernământ.” - Anca Radu.

Dumnezeu nu bate cu parul.