ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După noile dezvăluiri legate de Afacerea Recorder Anti-Teodosie, despre care ActiveNews a făcut scurte relatări zilele acestea, jurnalista Cristina Leordeanu îi solicită purtătorului de cuvânt al Patriarhiei bucureștene, Vasile Bănescu, un răspuns pe această temă.

Vedeți Petrică Leașcu, noi declarații-bombă: Angajații Recorder au primit indicații chiar de la Patriarhul Daniel și de la Bănescu pentru a-l expune pe ÎPS Teodosie. Marian Godină intervine și îi acuză și el de minciună pe ziariștii Recorder dar și pe CTP

„Deci, domnule Bănescu, spune și acum, când lovește în Preafericitul Daniel, cum e Petrică Leașcu: bun sau rău? Sau și, și?

Nu te mai antepronunți în cazul Părintelui Patriarh, domnule Bănescu? Că despre Înaltpreasfințitul Teodosie ai spus că avea probleme de morală doar pe baza celor spuse de Petrică. Nu se aplică aceeasi rețetă si în cazul Preafericitului?

Sau e bun Petrică atunci când lovește în Înaltpreasfințitul Teodosie, dar rău când se ia de Preafericitul Daniel, nu?

Așteptăm răspuns, domnule Bănescu! Si, dacă se poate, inteligibil, cu cuvinte pe înțeles si clare. Ia ceva să îți treacă neologismita și vorbește clar. Și fără dublă măsură. Hai, că poți!”
, i-a scris jurnalista pe Facebook, noi menținându-ne însă rezervă pentru speranța din final.

Vedeți și Bombă în Patriarhie: Vasile Bănescu trebuie să-l ancheteze pe Patriarh! Răsturnare de situație în cazul ”denunțătorului” Înaltului Teodosie: Îl acuză de corupție pe PF Daniel și afirmă că ziariștii Recorder au falsificat filmările. CTP, dat în judecată!

Reamintim că avocata Irina Stanciu a solicitat în privința lui Bănescu Vasile „Să se ceară anchetarea lui disciplinară în cadrul BOR - la Sf. Sinod.” cât și, de asemenea, avocata Arhiepiscopului Tomisului, IPS TEodosie, a anunțat că „Pentru încălcarea prezumției de nevinovăție se va sesiza instanța civilă pentru acțiunea având ca obiect acțiune civilă în răspundere delictuală.”