ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragi români preocupați de adevăr, cu toții dorim să găsim remedii pentru produsele experimentale. Din păcate, după cum am prezentat în articolul https://www.activenews.ro/opinii/Dr.-Geanina-Hagima-Ne-mor-apropiatii-Cercetatorii-nostri-cui-slujesc-Noi-ce-facem-186492 , cercetătorii noștri nu sunt dornici să ne ajute. Cercetătorii români în domeniul nanotehnologiei (și nu doar ei) nu au înțeles în ce situație suntem cu toții și se pare că nu le pasă de noi, semenii lor, altfel ar fi venit cu răspunsuri prompte și cu soluții clare. Sunt convinsă că am fi găsit modalități de finanțare ale acestor investigații, pentru că încă mai există români dispuși să plătească pentru aflarea adevărului și găsirea de remedii pentru ravagiile serurilor magice. Până acum acești cercetători din domeniul nano erau într-un con de umbră și le-am oferit o oportunitate de a fi alături de noi, de a fi eroii noștri, dar se pare că nu au dorit să accepte această onoare.

În urma cu câteva săptămâni, doctorița Ana Mihalcea m-a rugat să găsesc un laborator din România care are posibilitatea de realizare a cromatografiei lichid gaz. O astfel de investigație ar fi foarte utilă pentru aflarea compoziției cheagurilor imense depistate în unele cadavre, la formarea cărorahttp://ko-fi.com/dranamihalceamdphd se pare că un rol important l-a avut injectarea „vaccinurilor” experimentale covid. In Statele Unite o astfel de analiza este foarte scumpă, de peste 10.000 de dolari și Ana Mihalcea spera ca în România să fie mai ieftină. Din păcate, nu am găsit un laborator dispus să facă această analiză deoarece toate refuză analiza produselor biologice. Prin urmare, fac un apel pentru a o sprijini pe această doctoriță inimoasă să efectueze analiza în Statele Unite. Cred că este în interesul tuturor să aflăm care este conținutul acestor cheaguri, pentru că doar așa vom afla care au fost mecanismele de formare a lor și care sunt remediile. Donațiile se pot face accesând link-ul https://ko-fi.com/dranamihalceamdphd care a fost făcut public de Ana Mihalcea în postarea https://anamihalceamdphd.substack.com/p/happy-holidays-thank-you-and-commonly . Eu admir efortul enorm depus de această doctoriță cu origini românești și am încredere că va avea un rol în descoperirea adevărului. De aceea am făcut și eu o donație în acest scop.  
 
De asemenea, să nu-i uităm pe minunații jurnaliști de la ActiveNews cărora le datorăm informarea completă și corectă de-a lungul acestor ani. Nu trebuie să uităm nici de alte jurnale și televiziuni care au fost și sunt alături de noi la greu și pe care trebuie să le susținem, la rândul nostru. Este o datorie dar și o onoare să-i susținem financiar pe acești oameni minunați a căror întreagă activitate este concentrată pe informarea noastră corectă, cu toate riscurile ce derivă din asta.l

Doamne ajută!