ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Combaterea a ceea ce este prezentată ca „Apocalipsa Climatică” necesită sacrificii uriașe: efectul va fi controlul populației prin egalizarea în sărăcie și prin Creditul Social.

Un comentariu al lui Mark Jeftovic de la Bombthower pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

* 

Un raport despre viitorul călătoriilor și al turismului, redactat împreună de o agenție de turism numită Intrepid Travel și de Institutul The Future Labs anunță un viitor puternic afectat de schimbarea climatică și de restricțiile voiajurilor turistice pentru a combate fenomenul.

Raportul, intitulat „Un viitor durabil pentru călătoriiavertizează în legătură cu „dispariția călătoriilor”.

Un viitor în care unele regiuni vor suferi schimbări climatice atât de dramatice încât orice formă de turism va dispărea și în care vor exista „cote de carbon personale” care vor limita frecvența cu care oamenii vor primi permisiunea să călătorească.

Iată un fragment din raport (cu scuze pentru lungime):

 

O limită personală a emisiilor de carbon va deveni noua normalitate, în condițiile în care măsurile politice și valorile umane conduc spre o epocă de mari schimbări.

După cum o demonstrează dezvoltarea turismului la scară mondială, frecvența cu care putem călători pare nelimitată.

Dacă conștiința și bugetul permit, ne simțim liberi să ne suim în avion și să ne deplasăm dintr-un loc într-altul.

Dar această situație se va schimba.

„În cadrul tendinței actuale, ne putem aștepta la un recul în privința frecvenței cu care indivizii pot călători, odată cu apariția pașapoartelor de carbon care vor schimba peisajul turistic”, declară Raymond [Martin Raymond, co-fondator al Future Laboratories].

Aceste cote personale de carbon se vor materializa sub forma pașapoartelor care îi vor obliga pe oameni să își raționalizeze consumul de carbon în conformitate cu bugetul mondial de carbon, care se ridică la 750 de miliarde de tone până în 2050.

Până în 2040, ne putem aștepta să fie impuse limite la numărul de călătorii permise anual.

Experții sugerează că indivizii vor trebui să își limiteze emisiile de carbon la 2,3 tone pe an – echivalentul unei călătorii dus-întors între Rio de Janeiro (Brazilia) și Riad (Arabia Saudită).

Totuși, amprenta medie de carbon în Statele Unite este de 16 tone / persoană / an, de 15 tone în Australia și de 11,7 tone în Marea Britanie.

Aceste cifre contrastează puternic cu situația cu care ne-am putea confrunta în viitor: călătorii din 2040 vor fi constrânși să renunțe la experiențele lor de lărgire a orizontului, îmbrățișate cu atâta entuziasm de turiștii de azi.

 

Practic, emisiile dvs. de carbon vor corespunde cu consumul dvs. de energie (dacă nu vom asista la o inovație spectaculoasă în materie de energie curată; singura viabilă pe care o cunoaștem acum, energia nucleară, nu este considerată curată de Preoții Climatici).

Având aceste elemente în minte, să aruncăm o privire asupra cifrelor citate de raport:

„Experții sugerează că indivizii vor trebui să își limiteze emisiile de carbon la 2,3 tone pe an.”

Tabelul de mai jos prezintă cu cât nivelul de trai al cetățenilor din fiecare țară va trebui redus pentru a se conforma cotelor de carbon recomandate de niște experți pe care nu i-a ales nimeni.

Este vorba de nivelul de „descreștere” care va trebui impus pentru a satisface obiectivele alarmiștilor climatici, bazate pe premise neștiințifice, pe modele arbitrare realizate pe computer și care ignoră deliberat și cenzurează informațiile contrare.

Cât de serioasă este intenția liderilor și parlamentarilor noștri în privința reducerii nivelului de trai al cetățenilor cu până la 85%?

Iată mai jos o declarație a ministrului canadian al Mediului, Steven Guilbeault, care confirmă senin că guvernul va limita utilizarea gazului natural pentru a combate schimbarea climatică:

Reporter: Vor exista limitări în privința cantității de gaze pe care o poți consuma iarna?

Guibeault: Da, categoric, asta înseamnă combaterea schimbării climatice.

Iată mai jos întregul clip video:

 

De ce discutăm despre pașapoartele de carbon la secțiunea dedicată Monedelor Digitale ale Băncilor Centrale (CBDC)?

(Postarea este un fragment din secțiunea „Eye of the Evilcoin” a publicației Bitcoin Capitalist de luna aceasta.)

Deoarece credem că CBDC-urile vor fi lansate sub forma cotelor personale de carbon sau se vor transforma în cote personale de carbon.

La ora actuală, ceea ce numim „sistemul de monedă fiduciară” (așa numiții bani „fiat”) folosește datoria ca bani.

Situația nu mai este sustenabilă, așa că ne așteptăm la o încercare de a transforma ceea ce identificăm în mod vag ca „bani” – simboluri bazate pe datoria națională – înscoruri de credit social bazate pe cotele personale ale amprentei de carbon.