ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Cu Sfânta Împărtășanie, pe care a primit-o chiar ieri, Ilie a plecat de lângă noi. Dumnezeu să-l ierte!”, este mesajul trimis de soția lui Ilie Șerbănescu pe Fb.

Nu am pierdut doar un mare economist, dar a plecat la Domnul un mare suveranist român, unul dintre oamenii rari în aceste clipe de restriște ale țării noastre târâte în vortexul unei civilizații ce se prăbușește. A denunțat permanent colonizarea economico-financiară a României.

Mica mea reparație în ceea ce-l privește a fost aceea că în perioada în care am fost director la cotidianul România Liberă l-am readus înapoi ca senior editorialist cu rubrică săptămânală, după ce fusese dat afară de echipa de globaliști hard pusă de aripa SRI Coldea.

Îi port o amintire caldă acestui om cu suflet frumos, o pană de foc, necruțătoare, un om cinstit până la jertfă de sine.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în Împărăția Sa!

VIDEO NOVA TV In Memoriam Ilie Șerbănescu: ”Sunt mai mulți jupâni străini. Ce fac cu România? O împart bucată cu bucată”