ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ȘTIRE: „Un juriu de la tribunalul federal din Manhattan a stabilit, vineri seară, verdictul privind despăgubirile pe care Donald Trump trebuie să i le plătească scriitoarei E. Jean Carroll pentru afirmațiile publice defăimătoare la adresa ei făcute de fostul președinte în 2019, relatează CNN. Juriul a stabilit că Donald Trump trebuie să-i plătească lui Carroll 83,3 milioane de dolari în despăgubiri, ca urmare a afirmațiilor publice pe care le-a făcut în anul 2019, moment în care a acuzat-o pe scriitoare că minte în privința acuzațiilor de viol la adresa sa.” (DC NEWS. ro, 27 ianuarie 2024)
......................................................................................................................
Deci, s-o luăm cu începutul... o doamnă, jurnalistă de profesie, zice că în 1996... sau... în fine, poate la sfârșitul lui 1995 -că așa a fost de dureros încât nu mai știe exact- a fost agresată sexual de un mascul care era atunci un puternic om de afaceri... însă, ca să vezi lovitură, când brusc i-a revenit dânsei memoria și a revăzut în minte cu cât sadism a agresat-o bruta, el era deja, întâmplător, președinte în LICURICIA MARE!
 
Să vedeți cum s-a întâmplat nenorocirea... deci, la ieșirea dintr-un magazin din New York, dânsa a dat nas în nas cu omul de afaceri care, glumind, că nu știu ce... că nu știu cum..., i-a cerut sprijinul ca să cumpere un cadou pentru o altă doamnă. Reclamanta a zis că să-l sprijine, din bunătate, ca să nu greșească omul... nu-și mai aduce aminte exact ce dorea acela să cumpere... parcă o pălărie... sau o geantă, așa ceva... și culmea, tot răscolind prin rafturi, au ajuns la raionul lenjerie, unde s-a pus problema ca doamna să probeze obiectul de cadou... și, firesc, au intrat amândoi în cabina de probă să vadă dacă-i vine bine... poșeta sau, mă rog, pălăria. Ei, și-acolo s-a produs trauma îngrozitoare. Dânsa purta colanți, dar satirul nu s-a intimidat, ci i-a dat jos colanții până să apuce reclamanta să-și dea seama ce se întâmplă (atenție! doamnelor care ați purtat vreodată așa ceva și ați zis că e o soluție bună anti-viol, fiind știut despre colanți că sunt din punct de vedere al eficacității un fel de centură de castitate, deoarece până reușește ăla să-i tragă în jos de pe fundul victimei, îi piere cheful de viol) pac! incidentul a și avut loc! Nici n-a putut doamna să reacționeze... și magazinul era gol-goluț, cred... nimeni, nicăieri ca s-o apere! Imaginați-vă apoi ce s-a petrecut după abominabila faptă... femeia a fost nevoită să-și tragă colanții, să-și aranjeze coafura... și avea și poșeta de cadou... sau pălăria proaspăt probată, ce era să facă? Cred că i-a dat obiectul violatorului, că mergea ăla la o aniversare și nu se putea duce cu mâna goală. Și-apoi? O fi ieșit violatorul primul din cabină? Sau o fi fost galant și a tras perdeluța ca să iasă victima prima? Doamna nu ne povestește, deși, zic, ar fi fost interesant de știut.

Ei, și au trecut de atunci vreo 23-24 de ani însă femeia a rămas cu această durere nevindecată în suflet, și s-a gândit că o bună soluție de exorcizare ar fi să scrie despre această teribilă încercare într-o carte dedicată sexului frumos. Zis și făcut, însă președintele LICURICIEI a zis că nu-i adevărat, că nici n-o știe pe victimă și că, oricum, nu-i genul lui! Aoleu! Deci, nu numai viol, ci și defăimare! Pentru viol (până la urmă s-a stabilit în instanță că a fost numai o „agresiune sexuală”), nefericita victimă care susține că s-a luptat cu monstrul, nu glumă, în cabina de probă, deși totul „a durat mai puțin de trei minute”, a primit 5 milioane de parai... Dar, se vede treaba, agresiunea ca agresiunea... în schimb, defăimarea costă mult! Onorata instanță a stabilit prețul defăimării la 83,3 milioane, adică de vreo opt ori mai mult decât ceruse înlăcrimata victimă! Măi să fie... așa reparație mai zic și eu!

Ca urmare, eu propun ca din cei 83,3 milioane de parai, să i se dea doamnei care acum o sută de ani... pardon, 25 de ani... a fost înghesuită într-o cabină de la mall de nu știu cine (poate că nici nu era președintele LICURICIEI, cum să-ți mai aduci aminte după atâta amar de vreme? ... poate era Elon Musk, că și ăla, dacă-l pune dracu’ să defăimeze, poate scăpa din buzunar zeci de milioane de parai fără să se aplece după ei... asta ca să nu mai spun că poate nici n-a înghesuit-o, ci i-a spus „pardon, nu ești genul meu”, retrăgându-se din cabină, și-atunci e mult mai grav, deoarece ofensa e totală...) exact atât cât a cerut, iar restul milioanelor să se împartă, frățește, între jurați și judecător. Așa ar fi corect- că doar s-au străduit și dânșii...
.................................................................................................
P.S. Opinia mea este că și fostul președinte (poate și viitorul...) al LICURICIEI MARI poate s-o dea pe doamna în judecată pentru „defăimare”... Adică, ce înseamnă, citez: „incidentul a durat mai puțin de trei minute”? Păi, se poate, tovărășico, așa afront?