ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cred că, totuși, ar trebui să-i spună cineva și președintelui nostru că a fost un atentat îngrozitor la Moscova, cu sute de victime civile... ca să transmită și el un mesaj de condoleanțe sau ceva.
 
Știu, știu... dânsul e în weekend și nu poate fi deranjat și apoi... înțeleg că-i simțitor, nevoie mare, și consilierii se tem să nu-i provoace vreun șoc... Dar poate-i strecoară vreun sepepist un bilețel pe sub ușa dormitorului, explicându-i în cuvinte simple, ca pentru mintea lui, ce s-a petrecut. 

Să fie, dacă se poate, și o listă cu ăia care au transmis deja condoleanțe și au condamnat atacul, așa, ca să nu creadă Klaus că-i vreun pericol și că nu-l mai pun șef la NATO dacă înaintează un mesaj emoționant, cum numai el știe să transmită, din inima lui caldă.

Căci e bine, e normal, e uman să transmită mesajul de condoleanțe acum, până i se termină mandatul și pleacă la Sibiu, cu ciubărul în brațe... deoarece și la Sibiu dânsul tot ficus este, nu numai la București. Și, având în vedere faptul că la odioasele asasinate de la Charlie Hebdo și-a pus la poza de profil JE SUIS CHARLIE, ar trebui și de astă dată să-și pună cocarda neagră cu YA KROKUS... 

Adică EU SUNT BRÂNDUȘA... tot e mai bine decât EU, LA NAIBA!  SUNT FICUSUL!