ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe mine nu m-a iubit nimeni!

În atâția amar de ani de zile de presă, pe mine nu m-a băgat în seamă nici ambasadorul SUA, nici ambasadorul Germaniei, nici prim-ministrul României, nici măcar vreun ONG răsărit ca ciuperca piciorului la genunchiul broaștei.

Și, vorba unei prietene, fusei și eu "pi colo, pi colo".

Prin Serbia, când americanii ne bombardau vecinii și focile de la București aplaudau ca pinguini, prin Irak, când americanii instaurau democrația cu forța, prin Afganistan, când tot americanii eliberau Lumea de teroriști.

Dar, bine, hai, lasă-mă pe mine!

Pe ceilalți colegi ai mei care erau prin zonele alea, i-au aplaudat cineva? Vreun ambasador, ceva, vreun președinte al Comisiei Europene?

Îți spun eu că nu!

Care e diferența între ce se întâmpla atunci și ce se întâmplă acum?

Păi atunci, când mergeam noi pe la bombardele, nu pleca pe front redactorul de la Externe. Plecam ăștia, de la Investigații, care aveam o legătură cu armata. Sau avusesem, mă rog. Erau și câteva fete, mai băiețoase și cu coaie care știau culcatul din picioare și mâncatul din conservă. Dar alea erau tinere și frumoase. Așa au rămas și acum, dar asta e altă poveste.

Acum pleacă una care linge toate clanțele ambasadelor străine și își face veacul pe la Bruxelles sub aerul condiționat, la cafea cu Metsola. Una al cărei singur scop în viață este să propage textele impuse de tăvălugul globalist, să inducă panică, să facă circ ieftin, asta doar pentru a prelungii psihoza pe care media actuală o ține trează cu orice preț.

Iar individa "Culcat pe burtă" nu este singura. Ea este doar vârful icebergului de lucrători în media care nu sunt altceva decât uneltele globaliștilor soroșiști.

Ea a fost felicitată și apărată de Ambasada Americii pentru că "a urmat întocmai protocoalele de securitate impuse de autorități" și pentru că "a relatat cu obiectivitate și profesionalism", dar și pentru că "luptă împotriva dezinformării".

Aceștia sunt oamenii lor, plătiți de ei, lucrând pentru ei.

Unde?

În toate televiziunile și in toate canalele media afiliate oficialului.

Ei sunt cei care propagă noul adevăr, așa cum trebuie el implementat și înțeles de către cei mulți, de goim.

Tot ei, felicitații ăștia, sunt și cei care îți cereau să stai în casă, să porți mască, să te vaccinezi, să mori, dacă nu ești de acord cu ei.

Ei sunt simbriașii genocidului mondial.