ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Partidul Mișcarea Națională, cu sprijinul Asociației Calea Neamului și al Frăției Ortodoxe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, demarează campania de strângere a semnăturilor pentru introducerea Istoriei Românilor, ca obiect de studiu distinct în cadrul programei liceale, în locul materiei ,,Istoria evreilor. Holocaustul." devenită obligatorie din acest an școlar.

Campania va debuta sâmbătă, 4 noiembrie, ora 15,30 în fața statuii Voievodului Mihai Viteazuldin Piața Universității, București.

Pornim acest demers în contextul subminării sistematice si continue a identității naționale, prin agresiunea dusă împotriva simbolurilor istorice românești, reprezentate de voievozii, luptătorii, martirii acestui Neam, inclusiv împotriva memoriei Sfinților Închisorilor comuniste. Întreaga istorie națională este contaminată ideologic și cenzurată de "corectitudinea politică".

O întreagă jertfă de luptă si toată gloria acestui Neam sunt șterse din mintea și sufletultinerei generații pentru a fi înlocuite cu istorii și ideologii străine.

Nu vrem ca această generație să fie lăsată fără puterea identitară a unui neam milenar, fără rădăcini, pentru a fi supusă, pentru a nu avea reacție, pentru a nu mai ști să spună NU împotriva ocupației culturale, educaționale și nu în ultimul rând,economice.

O întreagă generație de tineri este "educată" să aibă sentimentul vinovăției, al "culpei" de a fi români și în sensul acceptării unor valori și repere străine, menite a le înlocui pe cele autohtone.

Mărturisim pentru fiecare picătură de sânge și fiecare os frânt pentru acest Pământ.

În România liberă nu se înalță decât un singur Steag, cel Tricolor Românesc și nu se învață decât o singură istorie, cea românească. Acesta este idealul libertății de a fi român și pe aceastaîl urmăm, mergândcu Dumnezeu înainte!

Cu deosebit respect

Președinte Mișcarea Națională, Dr.Mihai Sorin Tîrnoveanu