ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Infarct Al Di Meola pe scenă la Arenele Romane. Să fie oare de la vaccin? Nuuu, nu... Important e că e bine și că primește cele mai bune îngrijiri la Spitalul Bagdasar-Arseni...

PRECIZĂRI NECESARE

Pentru că un prieten din lista mea de Facebook ia în râs ideea unei posibile legături între vaccin și infarct, vreau să fac doar câteva mici precizări.

Mie un foarte cunoscut medic chirurg cardiolog, serios și dedicat, cu mii de operații efectuate pe cord deschis, mi-a spus să evit să mă vaccinez, șocat de epidemia de miocardită (și pericardită) post vaccinare anti-Covid. Mi-a vorbit din experiența proprie de la cabinet, din ce îi relatau, șușotind, colegii de breaslă și din ce primea pe email de la colegi de prestigiu din alte țări.

Iar într-un alt context, același medic mi-a povestit despre schemele de tratament care le sunt băgate pe gât de către giganții farmaceutici prin intermediul Ministerului. Medicamente bune, care au avut un efect benefic ani la rând, sunt înlocuite cu alte care nu dau rezultate la fel de bune.

De asemenea, sunt uimit că persoane care de obicei citesc mult și divers, nu reușesc să facă niște conexiuni minimale în chestiuni ce ies din zona lor de preocupări imediate. Spun asta pentru că despre năzbâtiile companiilor gigant producătoare de vaccinuri, de la experimente ilegale ce s-au lăsat cu decese în Nigeria, mituiri de medici pentru a promova medicamente în afara sferei precizate în prospecte și amenzi colosale poți citi la liber. Pfizer - a primit cea mai mare amendă dată vreodată în SUA - 2,3 miliarde de dolari, dar te lasă rece... crezi în buna lor credință...

De asemenea, despre reacțiile adverse puteau citi pe prospectele care s-au updatat constant, din mers. Dacă tu ești "pă știință", măcar nu-i contrazice pe producătorii care te atenționează negru pe alb (dar cu scris mic) că ai risc de deces post-vaccinare. Și, da, sunt "urmări și pe termen lung", cum explica un imunolog neamț parcă (nu Șoșoacă) într-un post pe Twitter devenit la vremea aceea viral.

PS: Îmi place Al Di Meola și îl ascult de mai bine de 20 de ani. Mă rog să fie bine!