ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„A fost nevoie de o postare”, a scris jurnalistul Paul Gabriel Andrei pe contul său de Facebook, într=o postare de mare bun simț, pe care o redăm n continure:

„A fost dusă la tenis de la vârsta de 4 ani de către mama ei. A reușit cea mai bună clasare din carieră, locul 21 în topul WTA în anul 2013. Cea mai bună performanță din carieră a fost un sfert de finală tocmai acum 14 ani, la Roland Garros. 

A reușit de 13 ori în cariera sa să învingă jucătoare din Top 10 și în total a câștigat doar două titluri WTA. A muncit, a tras de ea, a avut și probleme cu accidentările, dar nu a putut depăși totuși un anumit nivel. 

După o carieră atât de îndelungată și presărată cumva cu multe eșecuri, Cîrstea a reușit cu o singură postare să-și atragă mai mulți fani și mai multe încurajări decât în atâția ani pe zgură 

PS: Iar acum câteva minute, Sorana Cirstea s-a calificat mai departe la Wimbledon, după ce a învins-o cu 6-1, 2-6, 6-3 pe Maria Tatjana, nr 62 WTA. 

Bravo, Sorana!  Ține-o tot așa!” 
 
Astăzi a mai adăugat: „Deoarece nu numai în România există persoane limitate în ceea ce privește înțelegerea unui simplu text, Eurosport a simțit nevoia să o întrebe la finalul partidei de ieri pe Sorana ce a vrut să transmită prin postarea ei:

"A fost un mesaj care a venit după sosirea mea la Wimbledon și a fost un mesaj pozitiv. Ieri am văzut-o pe Prințesa de Wales, Kate, și m-a impresionat extraordinar de mult eleganța ei, eleganța doamnelor de aici, cât de frumos sunt îmbrăcați bărbații, toți la costum, cu cravată, și câtă disciplină au copiii, ce inocență. 

Și totul a venit dintr-o admirație a mea față de acest turneu și de toate lucrurile frumoase pe care le-am văzut aici, care reprezintă acest turneu. 

A fost un mesaj pozitiv care, în general, în ziua de astăzi se poate interpreta oricum, însă mesajul a fost unul pozitiv, legat de eleganța acestui turneu, de faptul că zâmbesc când văd cât de frumoasă e lumea în tribune, cât de frumoși sunt spectatorii aici și câtă clasă este în acest turneu. 

De aici a fost inspirația înainte de această postare. Deci, ideea din spatele acestei postări a fost una foarte pozitivă".

Decență, elegantă, feminitate și în răspuns. Ceea ce le lipsește unora dintre femeile zilelor noastre.”, a încheiat el.