ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„O mare parte din lucrurile, din felul în care arată lumea astăzi și este ea astăzi construită,  ține de o țesătură invizibilă a lumii, de valori, tradiții și repere morale.

Și se întâmplă ceva cu aceste valori, tradiții și repere în ultima perioadă. Trebuie atacate. Sunt atacate, sunt demonizate și deasupra lor pus altceva. Și ca să revenim la istorie,  Foarte simplu și nu este o teoria conspirației. Să observăm lucrul următor. Istoria românilor este trecută într-un plan secund și în locul ei se pun alte tipuri de istorie.

Dacă aveți curiozitatea să vedeți cum arată manualele de istorie astăzi, cele care se ocupă de istoria românilor, că între copert se ocupă de istoria românilor Dar pe copertă nu mai scrie istoria românilor Dacă veți avea curiozitatea să le citiți veți vedea că acolo este mai degrabă un ghiveci - un ghiveci ideologic.”, afirmă autorii emisiunii, Pompiliu Diplan de la Starea de Libertate și Marian Dumitru de la Calea Neamului - VIDEO disponibil mai sus.

Vedeți și Tricolorul, Basarabia și Bucovina, interzise în școlile din România. Turnătoria, încurajată ca pe vremea Securității. Războiul Institutului ”Elie Wiesel” cu lumea. Unde au dispărut românii?