ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscutul părelolog, scriitor SF și publicist CT Popescu o face pe-a prostul. Are senzația că postura îl avantajează măcar acum, la anii senectuții. Îi conferă un scut de protecție împotriva inepțiilor pe care, în condiții normale, s-ar fi abținut să le spună.

Pe bani buni sau pur și simplu din proprie convingere, CTP a devenit vârful de lance al propagandiștilor sexomarxiști. Orice opinie conservatoare îl dezgustă. Îi provoacă repulsie, indiferent de justețea argumentelor enunțate. Ca atare, fostul combatant de nădejde al ziarului comunist Scânteia botezat Adevărul, adevărat stâlp al regimului Iliescu, combate cu veninul din dotare fiecare luare de poziție care nu se încadrează în ideologia preferată.

Desigur, țintele predilecte sunt Trump, Orban, Erdogan, Putin sau Djokovic. Așa că pasionatul de tenis și literatură SF nu putea rata ocazia de a șterge pe jos și cu Sorana Cîrstea, ale cărei opinii cu iz conservator constituie un adevărat afront la adresa personalității marelui gazetar.

Postarea Soranei («Make men masculine again. Make women feminine again. Make children innocent again») a fost interpretată de exaltații sexomarxiști de pe internet, în frunte cu CTP, drept un atac furibund și nedrept la adresa comunității LGBT. ”Și cum să-i facem pe bărbați, femei și copii după vrerea domnișoarei Make – să-i băgăm în spitale psihiatrice, în centre de «reeducare», să-i operăm pe creier, să-i exorcizeze niște preoți? Să li se aplice toate astea Dariei Kasatkina, cu care Sorana s-ar putea întâlni, și tuturor jucătoarelor din circuit care și-au declarat orientarea sexuală diferită de heterosexualitatea trâmbițată de Ion Țiriac jr.?”, se întreabă marele gazetar de altădată.

Cum ziceam, CTP știe foarte bine ce-a vrut să spună Sorana, însă interpretează prin prisma propagandistului care detestă opiniile conservatoare la fel de tare precum i-a detestat pe studenții bătuți de mineri, în anii 90. Reacția Soranei este una cât se poate de normală. Este un răspuns la incalificabila campanie de promovare a unor minorități sexuale în spațiul public, în școli și grădinițe, adesea printr-o discriminare pozitivă imposibil de acceptat într-o societate bazată pe meritocrație înainte de toate.

A susține că heterosexuali ca Djokovic sau Cîrstea nutresc sentimente anti-LGBT reprezintă o mare minciună. O mistificare grosolană a realității. Conservatorii sunt, în general, oameni extrem de toleranți. Însă politicile foarte agresive de discriminare pozitivă și propagandă LGBT în școli, de la vârste foarte mici, susținute de lideri-impostori ca Biden sau Ursula, nu puteau rămâne fără un răspuns.

Este vorba de principiul elementar al acțiunii și al reacțiunii (că tot îi plac lui CTP elementele de fizică): Când un corp acționează asupra altui corp cu o forță numită de acțiune, cel de-al doilea corp acționează și el asupra primului cu o forță de reacțiune, de aceeași mărime și de aceeași direcție, dar de sens contrar. Toleranța conservatorilor are și ea limite. Nu poți asista la nesfârșit la agresiunile constante și crescânde ale neoliberalilor fără niciun Dumnezeu.

Reacții ca cele ale Soranei sunt de bun simț. Sunt reacții firești, de apărare, în fața unor valuri nemaiîntâlnite de ipocrizie, desfrânare și demagogie. Și au drept țintă politicienii, nu minoritățile. Așa-zisul ”progres” nu provine în niciun caz de la progresismul promovat cu sârg de administrația Biden și marionetele din Europa.

Da, suntem toleranți cu minoritățile de orice fel, domnule CTP. Inclusiv cu jurnaliștii care o fac pe-a proștii. Însă nici nu putem rămâne indiferenți atunci când respectivele minorități devin icoane în sălile de grădiniță, cetățeni cu imunitate sporită și drepturi în plus față de simpla și umila majoritate – care refuză se se identifice drept turmă păstorită de potlogari ca Joe Biden și Ursula von der Leyen.