ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Proiectul de lege al Camerei Reprezentanților, inițiat de republicani, pentru ajutorarea Israelului cu 14 miliarde de dolari, conține un măr otrăvit. Mai precis, banii pentru Israel s-ar tăia din cele 80 de miliarde de dolari pe care Legea de reducere a inflației din 2022 a lui Biden le-a alocat IRS, fiscul american, ANAF-ul nostru cum ar veni.

IRS anunțase că va folosi acești bani pentru a-și actualiza sistemele computerizate vechi de zeci de ani, pentru a îmbunătăți serviciile pentru clienți și pentru a intensifica aplicarea legii pentru colectarea taxelor estimate la 600 de miliarde de dolari, care rămân neplătite în fiecare an, în mare parte de la oameni bogați care își raportează sursele de venit sub nivelul real.

Deci, Israelul ia – dacă îi ia – banii de la gura digitalizării ANAF-ului american, ceea ce va provoca gaure uriașe în bugetul american în anii următori, conform experților financiari, citați de Npr.org.

InPolitics