ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ați văzut ce frumos ne-am bătut singuri în meciul cu Ucraina U21? Ei bine, noi avem câte un Prigojin cel puțin în orice domeniu, gata să facă panaramă.
 
În politică, ne-am dotat cu o droaie de netoți, dar nu credeam că vom proceda la fel și cu fotbalul.
 
Bun, politicienii patriei au acceptat să vină spre România tot tăvălugul de produse agricole din Ucraina, tratate cu chimicale interzise în Uniunea Europeană, radioactive de zbârnâie lingura în oală, ne facem praf toate fermele de dragul Ucrainei neatârnate și indivizibile, dar trebuie să ne facem preș în fața Kievului chiar și la fotbal?
 
Nu credeam să coborâm atât de lamentabil în toate domeniile. Dacă au văzut că trece timpul și haholii nu le pot da gol, jucătorii noștri și-au radicalizat tactica: Victor Dican a dat autogol în minutul 89, iar suporterii români și-au pierdut răbdarea și au început să scandeze „Demisia!”. Evident, mesaj adresat selecționerului Emil Săndoi.
 
Un fotbalist ucrainean a fost dat afară din cauza unui fault și jucătorii români tot nu au dat gol. Altfel, ei au mers pe urmele înaintașilor de la naționala mare: au dat aproape toate pasele în picioarele adsversarilor. 

Care fotbal? Politică mare și adâncă, fraților!...