ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Îi știți pe ăia de se laudă cu familiile lor? Alea extinse. Ce clan suntem noi, ce uniți suntem noi etc. Minciuni pe bandă rulantă. Și o știți la fel de bine ca și mine! Pe pielea și viața voastră.
Tot ce vine pe linie de sânge este doar rudă.

Atât!

Foarte rar se pot numi oamenii dintr-o asemenea gloată familie. O știm din nou toți! Dar suntem prea ipocriți să o și recunoaștem public.

Cei mai mulți din asemenea gloate zise și familii sunt doar șoareci! O să spuneți că sunt sănătoși si sanitari soarecii. Mai ales ăia cu salvarile oricui în gură. Nu! Șoarecii sunt un blestem pe capul oricui cad. Mai ales dacă fac parte din rudele de sânge. Pe care mulți dintre noi nu avem curajul să le spunem verde în față ce șoareci sunt! Doar ne prefacem, ne pupam în vânt când ne vedem deși tu știi că nici bine nu ai întors spatele și deja ai câteva cuțite înfipte.
Invidia, egoismul, frustrarea sunt cele mai mizerabile stări de spirit care duc la distrugere. Iar dacă tu, ferească Sfântul ești un pic mai citit, mai elevat ești gata. Te crucifică fără clipească!

Ele, rudele!
Alea de te iubesc de te-ar sfâșia în bucăți, când nu mai au nevoie de tine. Tu ai înțeles și nu-ți bați capul cu șoarecii. Că ce să vezi, tu chiar ai citit și o carte care se cheamă fix așa, spre mare deosebire de rude, care abia silabisesc. Că nu au avut timp de școală. Erau ocupate cu mâncatul cărnii de om. În speță, bârfa! Singura lor plăcere reală!
Ăștia sunt șoarecii!

Despre familie.... acolo e cu totul altceva. Dacă ești un om binecuvântat de Dumnezeu s-ar putea să ai dreptul să-ți alegi tu familia. Nu aia de sânge, doar cea reală! Oamenii lângă care tu ești autentic, Oamenii lângă care poți să spui ce te doare, ce visezi, ce-ți dorești, că îți este bine sau greu. Oamenii care te împlinesc, împart cu tine bucuria, tristețea, dorul, reușita sau eșecul.
Oamenii care sunt acolo ca niște stâlpi neclintiti, ce stau pavăză între tine și hăul în care ești aruncat câteodată. Sunt doar Oamenii cu mâinile întinse să te cuprindă, să nu cumva să cazi mai adânc. Asta pentru că și tu ai făcut la fel. Pentru că și tu ai fost acolo pentru ei în varii momente crunte.
Asta este Familia!

Ăștia sunt Oamenii spre deosebire de șoareci!
Vă doresc să aveți parte doar de Oameni!
Restul, nici măcar nu merită amintiți! Nu vă leagă nimic.
Poate doar niște bârfe!
Și nu, nu întotdeauna sângele apă nu se face! Uneori e doar apă de generații! Otrăvită de veninul urii și al invidiei! Și vrea cu tot dinadinsul să capete forma familiei. Dar rămân doar șoareci!

Să ne vindecăm de ei. Zic! Și să ne alegem familiile dintre Oameni!
Fiți binecuvântați!