ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Mai mulţi constănţeni au protestat, sâmbătă, în faţa Spitalului Judeţean din Constanţa, cerând renovarea secţiei de pediatrie.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Aceştia spun că nou-născuţii riscă să se îmbolnăvească grav în spital din cauza mizeriei care există în secţia de pediatrie, anunţă Digi 24.

"Am fost în două saloane. În primul era... nu ştiu... canalizarea stricată... un miros de nu puteai să respiriri", povesteşte o tânără al cărei bebeluş în vârstă de numai cinci luni a murit după ce a fost internat pentru o răceală.

Mama ei este şi mai vehementă şi spune că nu poate accepta faptul că nepoţelul ei a murit din cauza condiţiilor din spital.

"Cum să acceptăm, dintr-o răceală, la Spitalul Judeţean, să ne moară copilul? Cum? Nu pot! Nu pot să accept aşa ceva!", a declarat aceasta.

O altă tânără a povestit ce a văzut atunci când a intrat într-un salon.

"Am deschis o uşă şi am aprins lumina şi au fugit gândacii pe jos, pur şi simplu. Nici n-am mai putut să mai intru acolo. Case de paianjeni, rugină, mucegai...deci, nu ai cum... Oare, copiii aştia nu merită şi ei condiţii mai bune?"