ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În momentul în care ne savurăm cafeaua de dimineaţă, e bine să ne amintim că avem şi alte modalităţi de a ne face ziua mai frumoasă, energizându‐ne cu ajutorul unei ceşti de cacao cu lapte şi mentă.

Libris.ro - Librarie online - Zilnic noutati si promotii

Pentru o cană cu o astfel de băutură, avem nevoie de 250 ml lapte degresat, 5‐6 frunze de mentă proaspătă, o lingură de zahăr brun şi o lingură de pudră de cacao. Într‐o crăticioară de 500 ml, se toarnă laptele rece peste zahărul amestecat cu cacao şi se amestecă până la omogenizarea completă a acestora. Se ţin la foc mic, până când amestecul începe să fiarbă, apoi se adaugă menta trecută prin blender. Se toarnă totul în cană, iar deasupra se adaugă 2‐3 frunze de mentă pentru prospeţimea aromei.

Rețeta se găsește în ediția tipărită a revistei „Leacuri și Rețete Călugărești”, disponibilă în rețelele de distribuție și pe site-ul sophia.ro, la prețul de 8,9 lei.