ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În şedinţa Biroului Permanent Judeţean a fost stabilită echipa de campanie pentru alegerile europarlamentare, potrivit unui comunicat al PDL Suceava.

Echipa este coordonată de preşedintele organizaţiei, Gheorghe Flutur, iar din staff mai fac parte Orest Onofrei - candidat pe loc eligibil, Sanda-Maria Ardeleanu, Viorel Seredenciuc, Daniel Cadariu, Vasile Ilie, Lucian Harsovschi şi Niculai Barbă.

În şedinţa de vineri s-a discutat despre strategia de campanie şi a fost stabilit un calendar al unor ample evenimente care vor avea în lunile martie şi aprilie, precizează sursa citată.

''Pe 22 martie democrat-liberalii suceveni vor participa la mitingul de la Cluj-Napoca. Lansarea candidaţilor la nivel naţional va avea loc pe 30 martie la Bucureşti'', se mai arată în documentul citat.

Monica Macovei, Theodor Stolojan, Traian Ungureanu şi Marian Jean Marinescu ocupă primele locuri pe lista PDL pentru alegerile europarlamentare.