ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Una din cele mai cunoscute voci ale ortodoxiei româneşti, Părintele Constantin Necula, a fost invitatul Asociaţiei Studenţilor Creştin-Ortodocşi din România, la Cluj Napoca, pentru o conferinţă pe tema orei de religie.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Fiind din acelaşi oraş cu Klaus Iohannis, Pr.Necula a avut un răspuns interesant la întrebarea: "Ce părere are noul preşedinte despre ora de religie":

"Nu ştiu ce părere are acum, dar pot să vă spun că atunci când ora de religie a fost propusă în şcoală, Klaus Iohannis era inspector general la inspectoratul şcolar Sibiu. Şi a fost printre primii inspectori din ţară care a încurajat predarea religiei în şcoală.

Ca orice neamţ, ştie că orice ceas nu poate funcţiona fără ceasornicar, că orice morală are nevoie de un izvor de deasupra liniei orizontului", a afirmat Pr. Necula.

Întreaga conferinţă a Părintelui Necula o puteţi urmări mai jos:

http://youtu.be/SGjjAiQUUJQ