ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Starea de sănătate a fostului mare internațional Pele nu este una tocmai bună. Pele a fost internat la începutul săptămânii într-un spital din Sao Paolo la scurt timp după ce a fost operat pentru înlăturarea unor calculi renali.

Mall online:Livrare gratuita in 24 de ore!.

Ieri, surse din cadrul spitalului unde este internat Pele declarau pentru AFP că starea fostului triplu campion mondial s-a agravat și a fost transferat la secția de Terapie Intensivă.

Astăzi, Pele (74 ani) a ținut să facă unele precizări în ceea ce privește starea sa de sănătate: "Sunt bine. Nu am fost la Terapie Intensivă, ci doar transferat într-un salon privat. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu este ceva grav",  a fost mesajul postat de Pele pe contul său de Twitter.


Pele a câștigat de trei ori Cupa Mondială în anii 1958, 1962, respectiv 1970 și este considerat de mulți specialiști drept cel mai bun fotbalist din istorie.