ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În 2013, în România, rata divorţurilor a crescut cu 13% faţă de anul 2012, ajungându-se la o cifră de 35.000 de cupluri despărţite. În acest context, unul dintre cei mai cunoscuți sexologi din lume, Andrew Barnes, va susține, în perioada 25-26 octombrie 2014, în București, workshop-ul “Adevărul ascuns despre iubire și relații”, menit să combată acest fenomen, se arată într-un comunicat de presă, primit la redacţie.

Workshop-ul îi va ajuta pe cei prezenți să își vindece rănile emoționale, să înțeleagă dinamica masculine/feminine pentru a menține armonia, să descopere ce declanșează frica și reacțiile subconștiente în relațiile cu alte persoane și să învețe cum să reacționeze la anumite situații de stress și cum să dezvolte încrederea în sine pentru a evita discrepanțele dintre parteneri.

Înscrierile se pot face pe Facebook, la adresa evenimentului – https://www.facebook.com/events/898177470197238/, la telefon 0720.025.265 sau la adresa de email evenimente.andrew@gmail.com