ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


FC Botoșani s-a impus în partida cu Ceahlăul Piatra Neamț, pe teren propriu, scor final 2-0. Succesul a fost adus de Attila Hadnagy (8') și Petre Ivanovici (82'). Gazdele ocupă locul șapte în Liga I, având un bilanț de 11 victorii, șapte remize și nouă înfrângeri. De cealaltă parte, oaspeții se află pe a 15-a poziție, în zona retrogradabilă, cu cinci meciuri câștigate, opt egaluri și 14 partide pierdute.

[P] Eu sunt Zlatan – comanda online

Viitorul Constanța a bifat un nou succes, acasă, cu Astra Giurgiu, pe care a învins-o cu 2-0. Pe tabelă și-au trecut numele Alexandru Ionuț Mitriță (2') și Bănel Nicoliță (15'). Formația patronată de Gheorghe Hagi este pe al șaselea loc în clasament, cu 11 victorii, opt remize și tot atâtea înfrângeri, în vreme ce giurgiuvenii ocupă a cincea poziție, cu 10 meciuri câștigate, 11 egaluri și șase partide pierdute.

În cel de-al treilea meci și ultimul din seara de sâmbătă, Gaz Metan a remizat cu Petrolul Ploiești, la Mediaș, rezultat final 0-0. „Lupii galbeni“ au ratat un penalti prin Ciprian Vasilache (67') și au evoluat în inferioritate numerică în a doua jumătate a reprizei secunde, după ce Rok Kronaveter a fost penalizat direct cu un cartonaș roșu, la doar două minute după intrarea sa pe teren (71'). Medieșenii se află pe a 14-a poziție din zona retrogradabilă, după cinci victorii, 10 remize și 11 înfrângeri, iar ploieștenii ocupă locul al treilea, cu 13 meciuri câștigate, șapte egaluri și șase partide pierdute.

REZULTATELE TUTUTOR MECIURILOR DIN PARTIDA A XXVII-A DIN LIGA I