ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pistele pentru biciclişti de pe proaspăt refăcuta Calea Victorie din Bucureşti sunt interzise tocmai celor cărora le sunt adresate! Mai mult, Poliţia îi ameninţă pe "curajoşi" cu amenzi şi dosare penale.

Poliţiştii bucureşteni susţin că accesul pe pistele pentru biciclete de pe Calea Victoriei este interzis temporar pentru că lucrările nu sunt finalizate.

"Aducem în atenţia bicicliştilor faptul că circulaţia pe pista pentru biciclete de pe Calea Victoriei, tronsonul situat între Piata Victoriei si bd-ul Regina Elisabeta este interzisă în acest moment, întrucat lucrările de construcţie nu sunt finalizate. Participanţii la trafic care nu respectă interdicţiile instituite îşi vor asuma consecinţele răspunderii contravenţionale şi penale", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.