ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Așa cum Active News a arătat acum câteva zile, Adrian Sârbu este suspectat de evaziune fiscală, după ce ar fi eludat statul prin mai multe firme, o anchetă de proporţii fiind lansată împotriva omului de afaceri.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Acum, oficiali ai Poliției Române confirmă pentru Agerpres faptul că audierile din dosarul Media Pro, în care se urmărește destructurarea unui grup specializat în evaziune fiscală și spălare de bani, au loc zilele acestea la Inspectoratul General de Poliţie din Bucureşti și vor continua și în zilele următoare.

Sursele citate au arătat că audierile se fac în baza legii și nu pot fi divulgate numele persoanelor chemate la discuții.

Polițiștii bucureșteni au documentat activitatea infracțională a grupului identificat, stabilind că 66 de societăți comerciale ar fi cumpărat servicii fictive de la societăți fantomă în scopul deducerii artificiale și ilicite a TVA și a impozitului pe profit. Valoarea serviciilor și a produselor achiziționate fictiv este de 10 milioane de euro, prejudiciul estimat adus statului fiind de 1,5 milioane de euro.

Au fost puse în executare 13 mandate de aducere.

Perchezițiile s-au desfășurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informații.