ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Transporturile de persoane vor fi verificate de poliţişti, pentru a preveni turismul electoral, iar 4.700 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne vor verifica şi rezolva sesizările privind incidentele electorale la alegerile prezidenţiale care au loc duminică.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Vicepremierul Gabriel Oprea a arătat, în videoconferinţa de la Ministerul Afacerilor Interne, că poliţiştii au început vineri o amplă acţiune la nivel naţional care vizează legalitatea transportului de persoane. Oprea i-a cerut şefului Poliţiei Române să verifice şi situaţiile semnalate în legătură cu posibile fapte care au ca scop turismul electoral.

Peste 58.000 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, dintre care aproximativ 31.300 de poliţişti, 12.500 de jandarmi, 3.600 de poliţişti de frontieră şi 10.000 de pompieri, vor fi mobilizaţi la alegerile prezidenţiale Oprea a precizat că, dintre aceştia, 11.300 vor fi implicaţi direct în misiunile de menţinere a ordinii publice, în timp ce peste 34.200 vor asigura paza secţiilor de votare.