ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Victor Ponta i-a trimis o scrisoare preşedintelui Traian Băsescu prin care îi solicită reprogramarea ceremoniei de învestire a lui Darius Vâlcov joi dimineaţă, între orele 9:00 şi 12:00.

"Stimate domnule Preşedinte, Ca urmare a prelungirii evenimentelor prevăzute în agenda de astăzi, 27 august, peste programul stabilit, vă rog să reprogramaţi ceremonia de depunere a jurământului pentru dl. Darius-Bogdan Vâlcov în data de 28 august a.c., în intervalul orar 9.00-12.00. Menţionez că după ora 12.00 voi fi plecat din ţară", se menţionează în scrisoarea premierului Ponta.

Administraţia prezidenţială a răspuns, prin biroul de presă, la cererea premierului şi ceremonia de învestitură a ministrului delegat pentru Buget, Darius Vâlcov va avea loc, joi, de la ora 11.00.