ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Victor Ponta a lansat un nou atac la Adrian Sârbu, fondatorul postului de televiziune PRO TV, în timpul unei declaraţii despre relaţia presă-politicieni.

"Nici politicienii nu trebuie să facă presiuni asupra media, nici patronii de media nu trebuie să facă presiuni", a spus Ponta.




"Ca prim-ministru, am spus foarte clar cum am fost șantajat de un patron de media care mi-a spus că el i-a făcut pe toți președinți până acum și dacă vreau să mă facă și pe mine președinte, dar să nu-l pun să plătească taxe și impozite. Când i-am spus că nu mă interesează oferta sa și că aș vrea să plătească taxe și impozite, zi de zi sunt obiectul principal de atac al trustului de presă. Rămâne un singur lucru: tot va plăti taxe și impozite. Dacă nu, sigur va suferi rigorile legii, indiferent de efectele pe care atacurile, cele mai multe necinstite, la adresa celui care îi cere să-și plătească taxe și impozite, au loc"



, a spus Victor Ponta, în cadrul unei conferințe privind libertatea presei, influența politicului asupra mass-media și corupția, organizată marți, la Palatul Parlamentului, de South East Europe Media Organisation (SEEMO), potrivit agerpres.ro.