ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Victor Ponta a afirmat că preşedintele-director al TVR, Stelian Tănase, l-a asigurat de sprijinul său în momentul în care Antonescu l-a propus preşedinte al TVR, iar, ulterior, PNL nu l-a mai susţinut, susţinând că el a refuzat acest sprijin.

"Faptul că am reuşit să îl opresc pe Stelian Tănase, să nu mai vină tot timpul la mine în birou să îmi spună ce mult mă iubeşte, ce mult vrea să mă susţină...Nu vreau, mulţumesc ", a spus Ponta la România TV.

Întrebat dacă vrea să spună că Stelian Tănase venea la el, în birou, să îl asigure de sprijin, Ponta a răspuns: "M-a asigurat de acest lucru în momentul în care Antonescu l-a propus preşedinte şi, după aceea, PNL nu l-a mai susţinut".

Stelian Tănase, preşedintele-director general al SRTv, a declarat, miercuri, că nu va demisiona, în ciuda presiunilor care se fac asupra sa, precizând că miza este controlul editorial în timpul campaniei electorale şi că el consideră că va fi "izgonit" după alegerile prezidenţiale.