ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aflat în vacanţă în Emiratele Arabe Unite, premierul Victor Ponta ar fi cheltuit nu mai puţin de 2.700 de euro într-un club de lux din Dubai.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Jurnalistul Rareş Bogdan a publicat pe pagina lui de Facebook nota de plată pe care Ponta ar fi achitat-o în clubul Cavalli, din Dubai.

Nota i-ar fi fost trimisă de un român care s-a aflat în acelaşi club cu premierul, însoţită de următorul mesaj:

"Așa cum era de așteptat, tovarășul Ponta, copleșit de o durere lăuntrică ce se reflecta într un mod evident în părțile moi și sensibile ale corpului s-a retras într-o scurtă vacanţă ca să mediteze întru suferința amărâților păcăliți cu un litru de ulei și un kilogram de zahar și evident ca să fie aproape de familia îndurerată de pierderea celei mai profitabile afaceri cu putință, afacerea România. Doar ca surpriza, tovarășul cu pricina își relaxează psihicul sifonat în cel mai luxos și exclusivist club din Dubai, Cavalli club... ieri în cel mai exclusivist club din Abu Dhabi, "One", iar astăzi în cel mai exclusivist club din Dubai. Maine?

Din păcate, nu am apucat să-i transmit ceea ce mi am dorit, dar vă asigur că nu a fost primit călduros absolut deloc de romanii ce l-au recunoscut și a primit câteva mesaje elegante și elocvente... diaspora asta", este mesajul semnat Amon Mircea.

Întrebat de fanii săi dacă este sigur că nota de plată este cea a lui Victor Ponta, jurnalistul Rareş Bogdan a dat asigurări că informaţia este reală.

"Da, sunt 100% sigur că e în Dubai şi sunt 100% că e nota de la masa lui. Cu respect vă doresc numai bine!", a scris Rareş Bogdan.

Totalul notei de plată a fost de 12.246 de dirhami, adică 2.690 de euro.

nota