ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miercuri dimineață, premierul Victor Ponta și vicepremierul Liviu Dragnea participă la ședința comandamentului pentru situații de urgență care s-a întrunit în localitatea gorjeană Novaci, iar premierul a rămas în noaptea de marți spre miercuri în județul Gorj, urmând ca după ședința comandamentului să se deplaseze în zonele afectate de inundații, relatează Agerpres.

Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a declarat miercuri că a fost constituită o comisie de evaluare a pagubelor produse de debitele crescute ale mai multor râuri din județ, precizând că salvamontiștii gorjeni intervin în prezent pentru salvarea a zece persoane blocate în zona montană Rânca și că drumul Albeni — Câmpu Mare — Prigoria este închis ca urmare a distrugerii în totalitate a unui pod din Albeni care trebuie reconstruit. O situație gravă este și în comuna Polovragi, unde peste 160 de gospodării sunt afectate de inundații.