ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, la Craiova, la Consiliului Naţional al partidului, că şi-a lansat candidatura pentru alegerile prezidenţiale "puţin mai devreme, la Novaci, la Bengeşti, alături de oameni care reprezintă România adevărată". 

Premierul a ajuns la reuniunea de la Craiova venind din judeţul Gorj, afectat de inundaţii. Victor Ponta a inspectat, marţi după-amiază, comuna gorjeană Bengeşti şi un baraj din zonă, precum şi oraşul Novaci, unde o viitură de peste trei metri a afectat grav oraşul, sute de oameni fiind evacuaţi.

Victor Ponta şi Liviu Dragnea au ajuns în jurul orei 19.00 la reuniunea Consiliului Naţional al PSD. Premierul a declarat că şi-a lansat candidatura la funcţia de preşedinte al României, fără să ştie şi fără să-şi programeze, în comunele inundate Novaci şi Bengeşti, alături de oameni care reprezintă România adevărată.

"Eram cu toţii pregătiţi azi să-mi lansez candidatura. Dumnezeu aşază lucrurile mult mai bine şi mi-am lansat deja candidatura pentru a fi preşedintele românilor la Novaci, la Bengeşti, alături de oameni care de fapt reprezintă România adevărată, nu România din cărţi sau de la televizor", a spus Ponta, în deschiderea discursului său ţinut în faţa Consiliului Naţional al PSD.

"Mi-am lansat candidatura fără să ştiu, alături de oameni curajoşi, dar şi de oameni deznădăjduiţi, care aşteptau de la mine şi de la noi un sprijin. Cred că mi-am lansat candidatura, fără să mă gândesc aşa, alături de români, de acei care de fiecare dată au avut nevoie să ştie că nu sunt singuri la nevoie", a mai spus Ponta.

El a anunţat că se va întoarce la Novaci în cursul serii:

"Mă întorc în această seară la Novaci, vreau să ştie acei oameni că sunt alături de ei".

Premierul a declarat în faţa celor prezenţi la Consiliul Naţional PSD că vrea să fie preşedintele românilor, nu numai al României şi că nu se va schimba după ce va ajunge preşedinte, aşa cum a făcut Traian Băsescu.