ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O insulă din Marea Caraibelor este populată de purceluşi jucăuși, ce înoată toată ziua în apele cristaline ale Bahamasului.

Conform Daily Mail, aceşti purceluşii au fost abandonaţi către marinari, care s-au gândit probabil că vor deveni o sursă bună de hrană, dar aceștia nu s-au mai întors pe insulă niciodată.  Cu toate acestea, animalele  nu au pierit ci, dimpotrivă, s-au adaptat perfect la mediu.

Purceii au învăţat să înoate și, când văd un iaht în apropiere, avansează în larg și fac tot felul de mișcări în apă, pentru a le atrage atenția turiștilor, care le aruncă alimente din belșug.

Insula Porcilor, cum a mai fost numită, le oferă celor 8 locuitori ai săi un izvor de apă naturală și este chiar protejată de un lanț de  insule înconjurătoare, ce au format un scut natural împotriva valurilor cauzate de furnunile tropicale.

Așadar, cei 8 purcelusi norocoși duc o viață de invidiat pe o insulă exotică din Caraibe unde nu au nimic de făcut decât să mănânce, să doarmă și să înoate.

http://www.youtube.com/watch?v=iFPnz4nuZgs