ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Postul Universal Channel se retrage din România de luna mai. Ultima zi de emisie pe teritoriul țării noastre va fi 30 aprilie.

[P] Maria, Regina României. Jurnal de Război, ediție integrală, necenzurată - comanda online

Reprezentanții Universal Networks International, compania care deține postul de televiziune, au declarat pentru paginademedia.ro că se vor concentra pe celelalte posturi din portofoliu, Diva și E! Entertainment Television.

„După o evaluare minuțioasă a portofoliului său de canale TV din România, Universal Networks International (UNI) a decis retragerea televiziunii Universal Channel din România. Data de 30 aprilie 2015 va fi ultima zi de emisie a acestui canal tv”, au declarat reprezentanții Universal Networks International, pentru sursa amintită.

„UNI își va concentra eforturile strategice către televiziunile Diva și E! Entertainment Television și va continua să evalueze oportunități de a lansa în viitor alte canale TV pentru a-și optimiza prezența în România”, au mai declarat aceștia.

Televiziunea de seriale Universal Channel a intrat pe piața din România pe 1 decembrie 2007.