ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Utilizatorii mijloacelor de transport în comun din Alba Iulia și Turda își pot procura biletele de călătorie online cu cardul, direct de pe telefonul mobil, prin aplicația mobilPay Wallet, dezvoltată de NETOPIA mobilPay.

LIVRARE GRATUITA, orice produs. Toate ofertele

Mai mult, toți cei care optează pentru cumpărarea unui bilet prin această metodă de plată primesc, la prima achiziție, 3 călătorii nominale gratuite, potrivit alba24.ro.

Plata transportului în comun dintr-un portofel digital este o premieră pe piața românească, de care beneficiează locuitorii orașelor Alba Iulia și Turda.
Pentru a beneficia de cele trei călătorii gratuite, clientul trebuie să acceseze de pe telefonul mobil get.mobilpay.ro, să își descarce aplicația compatibilă cu sistemele de operare Android sau iOS, să înregistreze și să confirme cardul bancar.

Pe lângă Alba Iulia și Turda, această modalitate de plată va fi introdusă și în transportul public din Cluj Napoca.