ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premieră pentru justiţai din România. Tribunalul Bucureşti a obligat-o pe Mihaela Rădulescu să şteargă mai multe postări de pe contul personal de Facebook despre omul de afaceri Radu Budeanu, patronul revistei Ciao!

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Instanţa a obligat "pârâta (n.r. Mihaela Rădulescu) să înlăture materialele defăimătoare referitoare la reclamant  de pe pagina personală de pe reţeaua Facebook, precum şi orice trimiteri şi referiri la acestea". În plus, Mihaela este obligată "să înceteze pentru viitor, până la soluţionarea definitivă a cauzei publicarea oricăror materiale defăimătoare la adresa reclamantului pe pagina personală de pe reţeaua Facebook".

Acum, profilul personal al Mihaelei Rădulescu a fost şters de Facebook, nemaifiind vizibil pe reţeaua de socializare.

Vedeta de televiziune a postat mai multe mesaje despre Radu Budeanu, fostul soţ al Danei Budeanu, cea mai bună prietenă a ei. Vedeta de televiziune l-a acuzat pe Radu Budeanu, în postările sale de pe Facebook, de şantaj şi corupţie.