ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Ungariei, Viktor Orban, vine în România, într-o vizită privată, în timpul căreia se va întâlni cu liderii partidelor maghiare din România şi va participa la inaugurarea unei școli profesionale, potrivit Digi24.


Librarie Online. Zilnic ultimele carti noi, promotii si reduceri. Carti pentru fiecare cu livrare din stoc.




Viktor Orban, va sta două zile la Cluj-Napoca, perioadă în care va inaugura noua clădire a Liceului Teoretic Reformat, reabilitată exclusiv din fonduri de la guvernul ungar, și va avea o întâlnire şi cu liderii partidelor maghiare din România si cu episcopii bisericilor tradiţionale maghiare din Transilvania.


În program mai este inclusă vizitarea unei facultăţi a universităţii private Sapientia, cu predare în limba maghiară și a unei şcoli în satul Răscruci.


Anul trecut, în luna octombrie, Viktor Orban și-a amânat din motive de sănătate participarea la inaugurarea noului sediu al Facultăţii de Ştiinţe şi Arte a Universităţii Sapientia din Cluj-Napoca, o investiţie de aproximativ cinci milioane de euro, suportată în mare parte tot de Guvernul de la Budapesta.