ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miercuri, 29 octombrie 2014, la Hotel Novotel din București va avea loc prima ediție a conferinței RONOG (Romanian Network Operators Group), care este organizată de Asociația INTERLAN cu sprijinul EURO-IX și este prima întâlnire oficială a operatorilor de internet și telecomunicații din România, evenimentul propunându-și să aducă împreună specialiști și comunități și dând astfel naștere unei platforme de comunicare orientată pe schimbul de idei, experiențe și opinii, dezbaterea noilor tehnologii și trenduri în domeniu, dar și pe aspectele tehnice care pot influența internetul în România, informează Cotidianul.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Tematicile care urmează să fie dezbătute în cadrul conferinței RONOG vor aborda perspective și provocări cu care se confruntă operatorii de telecomunicații din România, probleme tehnice și upgrade-uri ale sistemelor și echipamentelor, securitatea informațiilor, beneficiile pe care le oferă conectarea operatorilor la nodurile de schimb de trafic Internet Exchange, implementări IPV6, iar evenimentul va reuni peste 100 de participanți, reprezentanți ai: operatorilor de rețele, furnizorilor de servicii de conținut, furnizorilor de echipamente, companiilor românești și străine de profil, autorităților din domeniu, personalități marcante din România și din străinătate, lideri de opinie și jurnaliști.

În cadrul conferinței, prezentatorii vor oferi participanților informații actuale și relevante pentru comunitatea operatorilor de internet și telecomunicații.

RONOG 2014 este un eveniment organizat cu susținerea Euro-IX, 2K Telecom, Bitdefender, RIPE NCC, Internet Society, Alcatel-Lucent, M247 Europe și NX Data.

Parteneri media: Agerpres, Agora, Bursa, Business Avenue, Cotidianul, Ziare.com, Business24 și The Money Channel.