ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, se plânge că nu poate alunga ciorile din spatele Catedralei Mitropolitane, din centrul oraşului, orice măsură ar lua, deoarece păsările sunt inteligente şi punctuale şi nu se sperie de aparatele care imită sunetele şoimilor.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Robu a spus că, la un an de când şi-a propus să alunge ciorile din spatele Catedralei Mitropolitane, nu a reuşit să îşi îndeplinească promisiunea, chiar dacă muncitorii de la Primărie, instruiţi de primarul Timişoarei, au dat jos mai multe cuiburi şi au amplasat aparate care imită sunete de şoimi.
E dezastru. La ora 18.00 apar şi sunt extraordinar de punctuale. (...) La 18.00 fix sunt în zona centrală. M-am dus la un moment dat pe şantierul de la Sala Polivalentă şi văd pomii plini, negri de ciori, erau ca mărgelele pe fire. Am bătut din palme şi au zburat.

După câteva minute, mă uit din nou, pomii plini. Am bătut din nou din palme şi au zburat mai puţine. A treia oară, după un timp iar am bătut din palme şi niciuna nu a mai zburat. S-au obişnuit, invaţă repede, sunt inteligente. De aceea nu se mai sperie nici de aparatele din parc"

, a declarat primarul Timişoarei. Toate măsurile luate până acum au fost în zadar.