ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Apar primele informaţii în legătură cu prăbuşirea avionului Airbus A320 al companiei Germanwings în Franţa. Conform unui anchetator, unul din cei doi piloți a părăsit cockpitul și nu a mai putut reveni, potrivit înregistrărilor sonore recuperate de anchetatori, a declarat sursă apropiată anchetei pentru New York Times.

[P] Razboiul sfarsitului lumii - Mario Vargas Llosa - comanda online

"La începutul zborului se aude cum echipajul vorbește normal, apoi se aude zgomotul unuia din scaune care este împins înapoi, o ușă care se deschide și se închide, zgomote care arată că cineva bate în ușă și apoi nu mai este nicio conversație până în momentul prăbușirii", se spune în cotidianul american. "Încă nu ştim motivul pentru care unul dintre indivizi a plecat", a declarat el sub acoperirea anonimatului. "Dar ceea ce este sigur este că la finalul zborului, celălalt pilot este singur şi nu deschide uşa".

O altă sursă a dezvăluit că al doilea pilot a intrat recent în companie, la sfârșitul lui 2013, cu câteva sute de ore de zbor la activ, iar naționalitatea sa nu este cunoscută cu certitudine.