ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primele reacţii după anunţarea rezultatelor de la exit-poll-urile comandate de televiziuni.

Mall online:Livrare gratuita in 24 de ore!

"Dragi români, ați fost niște eroi astăzi. Votul a decurs fenomenal. O prezență enormă astăzi la vot. Vă mulțumesc tuturor că ați ieșit să votați președintele României. Un gând foarte special și respect tuturor celor care au votat în diasporă, cu toate că în foarte multe locuri a fost nevoie să aștepte multe ore până când au reușit să-și exprime votul", a spus Iohannis, după aflarea exit-poll-urilor", a spus Klaus Iohannis, imediat după anunţarea rezultatului.

De cealaltă parte, a vorbit vicepremierul Liviu Dragnea: "Cum ați văzut, unele televiziuni dau un sondaj, altele un altul. Scorul este strâns. Din evaluările noastre, Victor Ponta este câștigător la o diferență mică. Din acest motiv, solicităm tuturor colegilor din secțiile de vot să fie atenți până la numărarea ultimului vot, până se încheie procesul verbal. La câte s-au întâmplat astăzi, la câte sesizări și plângeri am făcut azi îi rog să fie atenți, fiindcă ceilalți sunt dispuși să facă orice. Le cer să aibă răbdare, să numărăm voturile".