ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un medic din New York recent întors din vestul Africii a contractat virusul Ebola, a anunțat joi seară primarul orașului, Bill de Blasio, într-o conferință de presă.

Libris.ro – Librarie online – Zilnic noutati si promotii

Docrorul, care a lucrat cu pacienți suferind de Ebola în Africa, potrivit lui Bill de Blasio, este primul caz confirmat de Ebola în cel mai mare oraș din Statele Unite.

Craig Spencer a fost internat de urgență în timpul zilei, cu febră mare și dureri abdominale. El a fost supus apoi unor teste pentru a stabili dacă suferea de virusul Ebola, transmite Agerpres.

Bărbatul s-ar fi întors recent din Guineea, una din cele trei țări africane cele mai afectate de virus, unde lucra pentru Médecins sans Frontieres.

Bolnavul este internat la spitalul Bellevue din Manhattan special pregătit pentru a gestiona eventualele cazuri de Ebola la New York.