ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Principesa Margareta consideră un lucru "foarte frumos" eventualitatea ca poporul român să se pronunțe, în cadrul unui referendum, pentru revenirea la monarhie.

Libris.ro – Librarie online – Zilnic noutati si promotii

"O să fie foarte frumos. Dacă sunt cu tinerii, sunt mereu pregătită pentru orice lucru frumos. Astă seară este o seară a muzicii, a tinerilor, a regelui. Și ăsta e cel mai mai frumos lucru pentru România, pentru că avem acum speranță în viitor", a declarat principesa Margareta, sâmbătă, răspunzând unor întrebări adresate de presă la finalul unui concert caritabil la Ateneul Român.

Principesa a mai spus că regele Mihai, care astăzi a împlinit 93 de ani, "este foarte bine" și va veni în țară de Crăciun, la Săvârșin.

Fostul suveran și-a serbat ziua de naștere în Elveția, alături de Regina Ana. Alteța Sa Regală, Principesa Margareta, a citit, sâmbată seara, un mesaj pentru toți românii.

Concertul caritabil de la Ateneul Român a fost susținut, cu prilejul aniversării Majestății Sale, de pianista Alexandra Dariescu și orchestra Fundației Principesa Margareta a României, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare.