ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Chiar dacă au existat multe voci conform cărora imperiul PRO TV ar fi pe cale să se destrame, cifrele de afaceri ale trustului par să contrazică acest lucru. Desi rămas fără mai multe vedete, Pro TV continuă să adune venituri considerabile.

CME, compania care deţine Pro TV, a făcut publice datele financiare pentru prima parte a anului, Pro TV-ul rămânând cea mai profitabilă televiziune din portofoliul lor, relatează Obiectiv info.

Veniturile CME în România, prin Pro TV și celelalte posturi ale grupului, s-au ridicat în cel de-al doilea trimestru la aproape 63 de milioane de dolari. Acest lucru reprezintă un plus de 11 milioane de dolari față de aceeași perioadă a lui 2013, când operațiunile trustului Pro au atras venituri de 52 de milioane de dolari.

Profitul operațional înainte de depreciere și amortizare (OIBDA) a fost de 12,5 milioane de dolari, în creștere față de aceeași perioadă a lui 2013, când avea opt milioane de dolari.

In total, grupul CME a înregistrat în perioada aprilie – iunie 2014 venituri de 204,9 milioane de dolari.