ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Decizia Pro TV de a programa fake reality-ul Lecții de viață între orele 18 și 19 a dat peste cap tot intervalul de acces prime time al postului de televiziune. Emisiunea produsă de Constantin Entertainment, un gen asemănător emisiunilor de pe Național TV, Kanal D și Prima TV, a fost pe locul doi în audiențe, la mare distanță de Antena 1, iar la orașe a fost depășită și de Acasă TV, potrivit paginademedia.ro.

[P] Maria, Regina României. Jurnal de Război, ediție integrală, necenzurată - comanda online

Cu o audiență mai mică înainte de Știri, Pro Tv a pierdut prima poziție și pe jurnal. Știrile Pro TV au fost la nivelul întregii țări pe locul al treilea, pe locul doi la orașe, dar au avut prima poziție pe comercial.

În comparație cu săptămâna trecută, audiența știrilor Pro TV de aseră a fost aproape la jumătate. Și Măruță a avut de suferit în urma mutării. Pe intervalul 16.00 – 17.00, La Măruță a avut o audiență cam la jumătate față de media pe care o făcea la o oră normală.