ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unul dintre cei mai periculoşi interlopi din zona Moldovei, Costel Corduneanu, i-a ridiculizat pe procurorii de la Crimă Organizată, care l-au reţinut pentru 24 de ore.

Libris.ro – Librarie online – Zilnic noutati si promotii


Eliberat din arest ca urmare a unei decizii a Curţii de Apel Iaşi, care a considerat că poate fi cercetat în libertate, interlopul îi atacă pe procurori.

"Acum 2 zile procurorii DIICOT au emis o ordonanță de reținere pe numele meu pe motiv "grup infracțional organizat și contrabandă calificată"..Băi voi sunteți sănatoși?? Pe ce dovezi mă rețineți?? Mi-ați devastat mașina mi-ați luat actele, lucrurile personale, îmi ascultați telefoanele.... Băi nebunilor fiecare om are dreptul la LIBERTATE în vorbire. La dosar NU EXISTĂ dovezi pt care aș fi facut eu așa ceva nici convorbiri nici fapte NIMIC. Și fac eu rău că vă cer despăgubiri și daune morale?? Scriu aici pt că știu că citiți voi ăia, vă știți voi, de acolo de sus care îmi vreti răul... Dar pot să zic un lucru doar, cine râde la urmă râde mai bine!! DISTRIBUIȚI MAI DEPARTE să vadă lumea de cine e condusă țara asta și NU mă refer la președinte, mă refer la cei care conduc DIN UMBRĂ (magistrat, procurori și așa mai departe) RUȘINE DIICOT, RUȘINE JUSTIȚIA ROMÂNĂ, BĂGAȚI OAMENI PE AREST NEVINOVAȚI!! ȘI VĂ PLÂNGEȚI CĂ A CRESCUT RATA", a scris Costel Corduneanu pe pagina lui de Facebook, anunţă postul România TV.

Corduneanu şi alţi doi complici au fost reţinuţi de DIICOT, cei trei fiind acuzaţi că au creat o reţea prin care introduceau în ţară arme şi muniţie.