ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Profesoară acuzată că şi-ar fi sedus un elev din clasa a IX-a, în localitatea Săveni, din judeţul Botoşani.

Black Friday:Livrare gratuita in 24 de ore!

O profesoară de 30 de ani e cercetată pentru că ar fi sedus un elev. Se pare că idila între cei doi ar fi început în timpul unei excursii şi a scandalizat întreaga unitate de învăţământ.

Povestea cu această profesoară a ajuns la urechile inspectorilor şcolari, care au declanşat o anchetă. Dascălii au povestit că a rezultat clar din comportamentul celor doi că sunt foarte apropiaţi.

Mai mult, la întoarcerea din excursia unde a început totul, această profesoară şi elevul au comunicat pe Internet şi chiar şi-au trimis mesaje de dragoste.

Până la finalizarea anchetei, conducerea liceului a decis ca această profesoară să nu mai predea la clasa respectivă, iar consiliul de administraţie a sancţionat-o cu avertisment verbal. Familia băiatului a cerut să nu se divulge identitatea elevului.